9. rally DLST Pufkači

V soboto 10. julija 2021 smo se člani društva po enoletnem premoru zapeljali na našem že 9. rallyu po krajih Občine Beltinci. Pot nas je vodila od zbirne točke na športnem igrišču Ižakovci do Beltinec proti Dokležovju, kjer smo se najprej ustavili pri našem članu društva g. Korošaku, pri katerem smo se okrepčali. Nato nas […]

V soboto 10. julija 2021 smo se člani društva po enoletnem premoru zapeljali na našem že 9. rallyu po krajih Občine Beltinci.

Pot nas je vodila od zbirne točke na športnem igrišču Ižakovci do Beltinec proti Dokležovju, kjer smo se najprej ustavili pri našem članu društva g. Korošaku, pri katerem smo se okrepčali. Nato nas je pot vodila proti prostorom Lovske družine Bakovci – Lipovci, kjer smo bili deležni toplega sprejema in okrepčila. Na tej postojanki smo se člani preizkusili v tekmovanju v streljanju z zračno puško, tekmovali smo v vožnji s traktorji na razdaljo. Predvsem pa smo se družili, zabavali in obujali prijetne spomine s prejšnjih druženj.

Naš rally smo zaključili z vožnjo do izhodiščne točke v Ižakovcih, kjer smo zaključili druženje s podelitvijo priznanj in pokalov.

Hvala sponzorjem pri organizaciji rallya in vsem, ki ste pripomogli, da nam je dan minil v prijetnem druženju. Se vidimo naslednje leto.

Druge novice in obvestila

Velikost pisave
Kontrast