Novi spletni strani na pot

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec naše nove spletne strani! Po dolgoletnih željah smo končno dočakali spletno stran Krajevne skupnosti Ižakovci s predstavitvijo vasi, krajank in krajanov, društev, ki na področju vasi delujejo ter naše prepoznavne turistične točke Otoka ljubezni.

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec naše nove spletne strani!

Po dolgoletnih željah smo končno dočakali spletno stran Krajevne skupnosti Ižakovci s predstavitvijo vasi, krajank in krajanov, društev, ki na področju vasi delujejo ter naše prepoznavne turistične točke Otoka ljubezni.

Pri načrtovanju same spletne strani smo izhajali iz izhodišča, da si vas, predvsem pa krajanke in krajani zaslužimo predstavitev na lep, zanimiv, predvsem pa sodoben način. S stranjo prikazujemo tisto, kar v naši vasi je, kar se dogaja. Osnovni namen strani pa je in naj bo obveščati krajanke in krajane, predstavljati dogajanje, dogodke in zanimivosti iz naše vasi ter širše.

Da lahko to dosežemo, smo izhajali iz zgodovine vasi, iz zgodovine delovanja društev, iz zgodovine Otoka ljubezni. Na to zgodovino moramo biti ponosni in črpati iz nje za prihodnost tisto, kar nas preprosto »dela Ižakovčare«.

Veseli bomo vašega obiska. Veseli bomo vaših predlogov in mnenj glede izgleda same strani. Še bolj veseli bomo vaših mnenj in predlogov, ki jih lahko posredujete preko spletnega obrazca za nadaljnji razvoj naše vasi. Veseli bomo vsakega predloga in ga poskušali realizirati, v kolikor bo ta predlog mogoče uresničiti. Veseli bomo tudi kritike, v kolikor je ta zapisana na podlagi realnih dogajanj in stanj. Če se pa vmes najde tudi kaka pohvala, bomo le – te tudi veseli.

Kot ustvarjalci spletne strani bomo tudi v prihodnje skrbeli, da se bodo na njej dodajale aktualne informacije in novice. Sproti bomo skrbeli, da boste krajanke in krajani obveščeni o najnovejšem dogajanjem.

Pa naj zaživi tudi naša virtualna vas na strani www.izakovci.si

V imenu Sveta KS Ižakovci

Aleš Poredoš

Druge novice in obvestila