Očiščevalna akcija na Dan zemlje

Javni zavod za turizem, kulturo in šport Beltinci in Zavod Republike Slovenije za varstvo narave, OE Maribor pripravljata ob Svetovnem dnevu Zemlje  OČIŠČEVALNO AKCIJO na DAN ZEMLJE v Biosfernem območju Mura v četrtek, 22. aprila 2021, s pričetkom ob 10. uri. Zbirno mesto: Otok ljubezni Ižakovci, ob 10.00 Trasa 1: Otok ljubezni – Melinci (brod) […]

Javni zavod za turizem, kulturo in šport Beltinci in

Zavod Republike Slovenije za varstvo narave, OE Maribor pripravljata ob Svetovnem dnevu Zemlje

 OČIŠČEVALNO AKCIJO na DAN ZEMLJE

v Biosfernem območju Mura

v četrtek, 22. aprila 2021, s pričetkom ob 10. uri.

Zbirno mesto: Otok ljubezni Ižakovci, ob 10.00
Trasa 1: Otok ljubezni – Melinci (brod) – Otok ljubezni
Trasa 2: Otok ljubezni – Dokležovje (privez) – Otok ljubezni
Zaključek akcije: Otok ljubezni, predvidoma ob 13.00

Vabimo vas, da se nam pridružite in s svojo udeležbo prispevate k čistejši in lepši okolici naše edinstvene reke Mure in Biosfernega območja Mura. Z vašo pomočjo bomo odstranili nepravilno odložene odpadke. Z akcijo bomo prispevali tudi k okoljski ozaveščenosti, dolgoročno pa tudi k spremembam navad ljudi. Skrb za čisto in neonesnaženo okolje mora postati ena najpomembnejših nalog vsakega od nas.

Organizatorji in koordinatorji očiščevalne akcije bomo udeležencem na zbirnem mestu  razdelili zaščitne rokavice in vrečke za zbiranje odpadkov. Vreče napolnjene z odpadki bomo odložili na označenih mestih na Otoku ljubezni, pri brodu v Melincih in v Dokležovju pri privezu.

Očiščevalna akcija je načrtovana kot sprehod posameznikov ali manjših skupin (do največ 10 ljudi) na priporočeni razdalji. Dogodek zaradi veljavnih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa ni družabne narave.

Pri udeležbi upoštevajte vse preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa. Bodite primerno oblečeni in obuti.

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Druge novice in obvestila

Vedno v akciji

Člani PGD Ižakovci smo skupaj s Krajevno skupnostjo Ižakovci v soboto 24. aprila 2021 očistili zunanje površine objektov na Otoku ljubezni. Vedno v akciji, vedno pripravljeni pomagati.

Pametna skupnost Občine Beltinci

Ste v naši občini opazili problem, ki bi ga bilo potrebno nasloviti? Izpolnite vprašalnik in se vključite v pripravo strategije pametne skupnosti občine Beltinci! Kaj so pametne skupnosti? To so okolja, kjer ljudje in tehnologija: - učinkovito upravljajo z viri in...

XIV. POHOD OB DNEVU ZEMLJE

ZTKŠ Beltinci in Zavod za gozdove Slovenije, OE Murska Sobota organizirata XIV. POHOD OB DNEVU ZEMLJE, ki bo v nedeljo 25. aprila 2021 na Otoku Ljubezni v Ižakovcih. Trasa pohoda je Otok ljubezni, Ižakovci - Dokležovje (privez) - Otok ljubezni, Ižakovci. Dolžina trase...

Velikost pisave
Kontrast