Pametna skupnost Občine Beltinci

Ste v naši občini opazili problem, ki bi ga bilo potrebno nasloviti? Izpolnite vprašalnik in se vključite v pripravo strategije pametne skupnosti občine Beltinci! Kaj so pametne skupnosti? To so okolja, kjer ljudje in tehnologija: – učinkovito upravljajo z viri in storitvami; – pospešujejo ekonomsko aktivnost in inovacije ter – zasledujejo potrebe lokalne skupnosti. Vaše […]
Ste v naši občini opazili problem, ki bi ga bilo potrebno nasloviti? Izpolnite vprašalnik in se vključite v pripravo strategije pametne skupnosti občine Beltinci!
Kaj so pametne skupnosti? To so okolja, kjer ljudje in tehnologija:
– učinkovito upravljajo z viri in storitvami;
– pospešujejo ekonomsko aktivnost in inovacije ter
– zasledujejo potrebe lokalne skupnosti.
Vaše mnenje je zelo dragoceno, kajti želimo si, da bi čim več predlogov in rešitev izhajalo iz potreb naše lokalne skupnosti.
Vprašalnik je na voljo na povezavi: https://www.beltinci.si/obrazec/439279

Druge novice in obvestila

Vedno v akciji

Člani PGD Ižakovci smo skupaj s Krajevno skupnostjo Ižakovci v soboto 24. aprila 2021 očistili zunanje površine objektov na Otoku ljubezni. Vedno v akciji, vedno pripravljeni pomagati.

XIV. POHOD OB DNEVU ZEMLJE

ZTKŠ Beltinci in Zavod za gozdove Slovenije, OE Murska Sobota organizirata XIV. POHOD OB DNEVU ZEMLJE, ki bo v nedeljo 25. aprila 2021 na Otoku Ljubezni v Ižakovcih. Trasa pohoda je Otok ljubezni, Ižakovci - Dokležovje (privez) - Otok ljubezni, Ižakovci. Dolžina trase...

Velikost pisave
Kontrast