XIV. POHOD OB DNEVU ZEMLJE

ZTKŠ Beltinci in Zavod za gozdove Slovenije, OE Murska Sobota organizirata XIV. POHOD OB DNEVU ZEMLJE, ki bo v nedeljo 25. aprila 2021 na Otoku Ljubezni v Ižakovcih. Trasa pohoda je Otok ljubezni, Ižakovci – Dokležovje (privez) – Otok ljubezni, Ižakovci. Dolžina trase je 10 km. Tema letošnjega dneva zemlje je: »Obnovimo našo zemljo!« Prikladna […]

ZTKŠ Beltinci in Zavod za gozdove Slovenije, OE Murska Sobota organizirata

XIV. POHOD OB DNEVU ZEMLJE,

ki bo v nedeljo 25. aprila 2021 na Otoku Ljubezni v Ižakovcih. Trasa pohoda je Otok ljubezni, Ižakovci – Dokležovje (privez) – Otok ljubezni, Ižakovci. Dolžina trase je 10 km.

Tema letošnjega dneva zemlje je: »Obnovimo našo zemljo!« Prikladna tema, ki je primerna tako za tiste, ki s prostorom gospodarimo (kmetijstvo, gozdarstvo, lokalne skupnosti, infrastruktura …), kot za tiste, ki prostor zgolj uporabljamo (rekreativci, pohodniki …). Oboji postajamo na spremembe v našem okolju bolj dovzetni in vsi si želimo kakovostnejšega življenja. Pogoj za to pa je ohranjeno okolje, zdrava zemlja.

Pridružite se nam na pohodu ob Muri in spoznajmo, kakšna je ohranjenost našega domačega okolja. Morda pa vse le ni tako slabo. Pohod je načrtovan kot sprehod posameznikov ali manjših skupin (do največ 10 ljudi) na priporočeni razdalji. Pri udeležbi upoštevajte vse preventivne ukrepe za  preprečevanje širjenja koronavirusa.

Vljudno vabljeni!

Zavod za gozdove Slovenije
Območna enota Murska Sobota

in

Zavod za turizem, kulturo
in šport Beltinci

Druge novice in obvestila

Velikost pisave
Kontrast