Zbiranje stekla od vrat do vrat

Spoštovane krajanke, krajani! V glasilu Občine Beltinci Mali rijtar, ki smo ga prejeli na dom v teh dneh, je objavljeno obvestilo s strani podjetja Saubermacher – Komunala d.o.o., s katerim občanke in krajane obvešča o pričetku zbiranja stekla od vrat do vrat oz. od gospodinjstev. Objavljena so tudi navodila glede prijave na sam sistem zbiranja […]

Spoštovane krajanke, krajani!

V glasilu Občine Beltinci Mali rijtar, ki smo ga prejeli na dom v teh dneh, je objavljeno obvestilo s strani podjetja Saubermacher – Komunala d.o.o., s katerim občanke in krajane obvešča o pričetku zbiranja stekla od vrat do vrat oz. od gospodinjstev. Objavljena so tudi navodila glede prijave na sam sistem zbiranja tovrstnih odpadkov ter postopek zbiranja.

Vse zainteresirane krajanke in krajane prosimo, da se prijavijo za ta način zbiranja odpadkov preko pisne prijavnice oz. preko aplikacije Saubermacher – Komunala Murska Sobota d.o.o. Pisne prijavnice se lahko dostavijo osebno na sedež podjetja Noršinska ulica 12, Murska Sobota oz. preko elektronske pošte skenirano na info@saubermacher-komunala.si.

Pozivamo vse, da se pridružite k tovrstnemu zbiranju odpadkov.

Druge novice in obvestila