Krajevna skupnost Ižakovci
Podjetja in obrtniki

Razvrščeni po abecednem vrstnem redu

Keramičarstvo Niko Jerebic s.p.

Glavna dejavnost podjetja je polaganje keramičnih ploščic za notranje in zunanje talne podlage, polaganje naravnega kamna, polaganje ploščic na zunanjih stopnicah - prostore po vaši izbiri. Naše podjetje strmi k sodobnosti, usmerjeni smo v prihodnost, ki strankam...

read more
TRATNJEK, servis in trgovina d.o.o.

TRATNJEK, servis in trgovina d.o.o.

Želite imeti v prostoru udobno temperaturo in svež zrak? Tratnjek klima center je prava izbira za vas – kot uradni distributer hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Za stranko poskrbimo celostno, saj nudimo  brezplačne ogled in svetovanje, montažo klimatske naprave in...

read more
Kamnoseštvo Petek

Kamnoseštvo Petek

Z izkušnjami, ki smo jih skozi leta poslovanja dosegli, smo postali zaupanja vreden partner. Oblikovanje naravnega kamna je za nas izziv, zato želimo postati prepoznavni oblikovalec naravnega kamna v severovzhodnem delu Slovenije.

read more
Klima, krovstvo in stavbno kleparstvo BENO

Klima, krovstvo in stavbno kleparstvo BENO

Dolgoletna tradicija in kvalitetna izvedba krovsko-kleparskih del, postavljanja ostrešij in pokrivanja streh z različnimi kritinami so temelji, ki zagotavljajo varno in zanesljivo bivanje v vašem stanovanjskem ali poslovnem objektu.

read more
Parketarstvo Robert Prša

Parketarstvo Robert Prša

Naša ponudba obsega dobavo in vgradnjo različnih vrst parketov, keramike in drugih talnih oblog ter izdelavo in montažo notranje opreme za vaš dom ali poslovne prostore.

read more