TRATNJEK, servis in trgovina d.o.o.

Želite imeti v prostoru udobno temperaturo in svež zrak? Tratnjek klima center je prava izbira za vas – kot uradni distributer hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Za stranko poskrbimo celostno, saj nudimo  brezplačne ogled in svetovanje, montažo klimatske naprave in toplotne črpalke, kjer pa se naša skrb še ne konča, saj opravljamo še storitve po montaži. Z nekaj […]
Telefon: 080 40 80
E-mail: office@tratnjek.si
Internet: http://www.tratnjek.si

Želite imeti v prostoru udobno temperaturo in svež zrak?

Tratnjek klima center je prava izbira za vas – kot uradni distributer hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Za stranko poskrbimo celostno, saj nudimo  brezplačne ogled in svetovanje, montažo klimatske naprave in toplotne črpalke, kjer pa se naša skrb še ne konča, saj opravljamo še storitve po montaži. Z nekaj besedami  vse na enem mestu!

Naše svetovanje je profesionalno in pristno, saj želimo preko projektantov, monterjev in investitorjev končnim uporabnikom omogočiti prijetno klimo v zaprtih prostorih, svež in čist zrak – vse na energetsko učinkovit način. Ker našo ekipo ne sestavljajo le prodajalci, temveč tudi monterji, vse naprave, katere prodajamo tudi montiramo, jih vzdržujemo in zagotavljamo, da predstavljajo vrhunske naprave.

Vabimo vas v naš razstavni salon v Murski Soboti, kjer imamo postavljen pravi center hladilno-ogrevalnih naprav Samsung, priklopljene klimatske naprave in toplotno črpalko. Ponujamo naprave za vsak žep. Preizkusite delovanje toplotne črpalke Samsung ClimateHub in klimatske naprave Samsung Wind-free tm, edino klimatsko napravo na svetu, ki ne piha, in ki bo zagotovo spremenila vaš pogled na klimo. Njihove reference kažejo uspeh podjetja, saj že vrsto let vgrajujejo in vzdržujejo velike klimatske sisteme v trgovinske in hotelske verige v Sloveniji in Avstriji.

Pokličete nas lahko tudi na brezplačno modro številko 080 40 80

Vizitka

TRATNJEK, servis in trgovina d.o.o.

Noršinska ulica 28, 9000 Murska Sobota
Telefon: 080 40 80
E-mail: office@tratnjek.si
Internet: http://www.tratnjek.si

Kako do nas

Poglej na zemljevidu

Iskanje

Velikost pisave
Kontrast